Bruidsboeket

Tips bruidsboeket


Kies het juiste bruidsboeket en kleur bij je jurk. Durf voor kleur te kiezen als je een witte jurk hebt. Ook bloemen van het seizoen zijn er in talloze kleuren. De meeste bloemen zijn door de export en kweek in kas bijna het hele jaar door te verkrijgen. Je hebt verschillende soorten bruidsboeketten, de biedemeijer, de druppelvorm, vrije hand boeketten. De keuze is aan jou om te kiezen wat voor boeket.

Corsages

Kies neutrale corsagekleuren, of verschillende kleuren, zodat de gasten zelf de kleur bij de kleding kunnen kiezen. Er zijn ook magneetcorsages te koop, makkelijk om op te doen.

Auto versiering

Natuurlijk voorzie je op de bruidsauto ook een mooie blikvanger van een boeket. Of je plaatst een grote strik op de auto. De rest van de bruidsstoet voorzie je van een antennestrikje of bloem. Behalve de autoversiering kun je ook nog kiezen voor een kerkversiering en decoratie van de locatie.

De ringen

Wat moderner wordt het, en eigenlijk is dat ook weer niet zo raar, als het boeket ook aangepast wordt op niet alleen de kleding maar ook op de ringen.

Dat kan eigenlijk best wel heel nauw luisteren. Gouden ringen passen immers niet bij alle soorten kleding, en dus ook niet bij alle soorten bruisboeketten.

Een ring met diamant past bijvoorbeeld weer minder goed bij een wit bruidsboeket, maar doet het erg goed bij een bruisboeket met een licht rode of roze tint.

Het is dus maar even waar je allemaal op wilt gaan letten, maar als je het echt goed doet past ook echt alles bij elkaar. Een goede juwelier zal bijvoorbeeld wel vragen naar het bruisboeket.