Tuinmeubels

Tuinmeubels

Na een winter binnen leven kunnen we over een paar maanden gaan genieten van het leven buiten… De zon die schijnt dan weer, het is behaaglijk luieren.

Want dat binnen zitten als het buiten koud is, is natuurlijk helemaal niets, dan krijgen we alleen maar nog meer stress van.

Maar die stress kun je nu al in de winter omzetten in veel plezier, bijvoorbeeld door nu al te kijken naar een nieuwe Tuinset Lounge, een prachtige set tuinmeubilair die helemaal is ingericht om te gaan relaxen.
Dat kun je vanzelfsprekend combineren met andere tuinmeubelen, bijvoorbeeld om buiten ook een echte tuintafel te hebben met goede zitstoelen, om lekker aan tafel buiten te komen eten.

In de zomer staat de tafel dan al klaar voor een lunch, proef de heerlijke salade met een verkoelend glas witte Chardonnay.
Het vlees op de barbecue sist… Een plek voor de perfecte lunch of waar het tot in de late uurtjes goed toeven is…
Iedereen heeft andere idee├źn over hoe ze willen leven. Dat is ook duidelijk zichtbaar in de tuinmeubels waar ze zich mee omringen. De diversiteit aan design en materialen voor tuinmeubelen die er is om aan die behoefte te voldoen is bij ons immens, altijd in ontwikkeling en fascinerend om te volgen…

Vergeet dan ook de simpele tafeltjes en simpele stoeltjes die het misschien goed doen op de camping, kijk voor in je eigen tuin naar goed meubilair. Want de tuin is het verlengstuk van datgene waar je de hele winter al in hebt gezeten.

Het gazon

De meubels die je in de tuin wilt plaatsen verdienen natuurlijk ook een hele mooie tuin. En dan bedoelen we natuurlijk niet alleen maar prachtige planten met de mooiste bloemen die je maar kun bedenken.

Een tuin moet ook functioneel zijn. Enerzijds met een mooi zitje, maar anderzijds ook voldoende ruimte voor de andere gezinsleden.

Heb je bijvoorbeeld kinderen, moeten deze ook in de tuin kunnen ravotten. Wat je namelijk vaak ziet is een prachtige tuin, met mooie planten en meubilair. De kinderen van het gezin moeten op straat sepelen want anders gaan de planten en het meubilair kapot.

Steeds vaker wordt dan ook gekozen voor een tuin waarin iedereen een eigen plakje heeft. Zowordt het bijvoorbeeld steeds moderner om ook voor kinderen een eigen plekje te maken in dit mooie tuin.

Dat kan natuurlijk met stenen, maar kinderen vinden een leefbare tuin vaak mooier. Een tuin dus waarin beste gespeeld kan worden. Spelen in een eigen tuinhuisje, of op een eigen stukje gazon. Dat hoeft natuurlijk geen mega groot gazon te zijn, en het verdient natuurlijk ook aanbeveling om een speciale grasmat te kopen. Grasmatten van speelgras.

Speelgras is namelijk wat robuuster dan normaal gras en kan dus ook meer tegen spelenede kinderen dan normaal graas kan.