Grote Kast

Grote Kast

Een grote kast is nuttig en verfraait je badkamer
De badkamer is meestal niet de plaats in huis met de meeste opbergruimte. Maar toch zijn er spullen die je meestal, of vaak, in de badkamer gebruikt. Denk aan shampoo en doucheschuim. Maar ook tandpasta, scheerschuim en medicijnen worden door veel mensen in de badkamer bewaard. Een badkamerkastje kan dan uitkomst bieden. Zo’n badkamerkastje hoeft niet al te veel ruimte in te nemen, er is altijd wel een hoekje te vinden waar je er eentje kunt plaatsen of ophangen. En daar kun je dan een hoop profijt van hebben.

Nooit meer zonder handdoek als je onder de douche uitstapt
Hoe vaak is het je overkomen dat je onder de douche uit stapt en er dan pas achter komt dat je vergeten bent een handdoek uit de kast te pakken? En dus moet je druipend nat op zoek naar een handdoek, terwijl je lichaamstemperatuur rap afneemt naar onaangenaam. Of om de hoek van de badkamerdeur gaan roepen naar een huisgenoot, in de hoop dat die je een handdoek komt brengen en niet alleen maar een foto van je maakt om op Instagram te posten. Dan is het veel handiger om een badkamerkastje te hebben waarin je een stapeltje handdoeken zo voor het grijpen hebt liggen.

Niet alleen voor de handdoeken
Maar natuurlijk is een badkamerkastje niet alleen handig voor handdoeken. Je bewaart er ook je shampoo en doucheschuim, zodat je niet misgrijpt. En het is ook heel verstandig om medicijnen in een badkamerkastje op te bergen dat zo hoog hangt dat jonge kinderen er niet bij kunnen. Want als je medicijnen in je nachtkastje bewaart of op ene andere plek waar kinderen bij kunnen dan loop je het risico dat ze de medicijnen te pakken krijgen en dat kan hele nare gevolgen hebben. Vandaar dat veel mensen hun medicijnen – heel verstandig – veilig opbergen op een plaats waar de kinderen er niet bij kunnen. Voor dit doel kun je ook een badkamerkastje kopen dat op slot kan, dan weet je helemaal zeker dat er geen ongelukken kunnen gebeuren met je medicijnen.

Badkamerkastjes zijn mooi en stijlvol
Een badkamerkastje is zeker niet alleen maar nuttig. Ze zijn mooi en stijlvol en in zo veel verschillende uitvoeringen te koop dat je er altijd één zult vinden die past bij de inrichting van je badkamer. Of die nu klassiek is met houten accenten of strak en modern met kunststof of metaal, er is altijd een badkamerkastje te koop dat precies past bij jouw stijl. En ook bij de beschikbare ruimte, die soms beperkt is. Denk bij voorbeeld eens aan een hoek badkamerkastje, dat heel handig in een hoek van de badkamer kan worden opgehangen zodat de ruimte optimaal wordt benut.

Los kopen of in lijn met de badkamer
Je kunt een badkamerkastje los kopen of je kiest een complete badkamerinrichting uit inclusief de kastjes. Als je badkamer al is ingericht, maar je mist alleen nog een handig badkamerkastje, dan kun je die gewoon apart kopen. In een online winkel is dat heel gemakkelijk, omdat je dan alle modellen op je gemak kunt vergelijken. De maten van het badkamerkastje staan op de website vermeld dus je kunt meteen controleren of het badkamerkastje van jouw keuze past op de plek die je in gedachten had. En als je dan uiteindelijk je ideale badkamerkastje hebt gevonden hoef je het alleen nog maar neer te zetten of op te hangen.