Creditcard

Creditcard

Creditcard of prepaid creditcard? Wat is nou eigenlijk de beste keuze voor jou? Nou dat ligt natuurlijk ook aan jouw eigen persoonlijke situatie. Het is eigenlijk best wel simpel, heb je een gat in de hand en hou je ervan om veel nieuwe dingen te kopen. Dan is de prepaid creditcard wel iets voor jou. Je kunt een bepaald bedrag opwaarderen, meer kun je dus ook niet uitgeven. Zo maak je nooit onnodig schulden, de ideale oplossing voor iemand met een gat in de hand.

Prepaid creditcard

Geeft jouw partner ook altijd zoveel geld uit tijdens het shoppen? Vrees niet er is een oplossing voor dit irritante probleem, de prepaid creditcard is nu verkrijgbaar bij meerdere creditcard bedrijven. Nooit meer onverwachte rekeningen voor al die jurkjes en schoenen. Een vast bedrag opwaarderen en klaar is kees, meer kan er dan ook niet worden uitgegeven door diegene met de card.

Bij de gewone standaard creditcard is dit wel anders, vaak kun je duizenden euro’s uitgeven voordat het limiet is gewijzigd. Als de kaart in verkeerde handen komt dan kun je dus in de problemen komen, tenminste als ze de juiste gegevens ook in handen hebben. Bij de prepaid versie van de creditcard is dit ook zo, maar het bedrag dat opgenomen kan worden is velen maler kleiner als bij de standaard kaart.

Denk dus eens goed na of je überhaupt een creditcard wilt nemen en als je zeker weet dat je er eentje wil dan kun je gaan kiezen tussen de prepaid creditcard en de gewone standaard versie van de creditcard. Welke keuze je ook gaat maken, ik weet zeker dat je de juiste keuze gaat maken. Het gaat immers om je eigen portemonnee en je wilt geen dief zijn van je eigen portemonnee, dat zou namelijk niet zo slim zijn.

De creditcard aanvragen kan dus eerst een denkproces zijn.