Bedrijfsuitjes

Wilt u de team band versterken door middel van een teambuildings uitje in Amsterdam? Zoekt u een orgineel spelprogramma voor een bedrijfsuitje? Of gaat het om een vrijgezellenfeest in de stad Amsterdam? Dan bieden wij een aantal leuke spelprogramma’s aan voor deze verschillende doeleinden.

Door spelenderwijs vragen te beantwoorden over historie, gebeurtenissen en actualiteit van de stad Amsterdam, wordt op een leuke manier de kennis vergroot! Daarnaast bieden alle spelen in ieder geval een hele middag of avond plezier voor u en uw gasten!

RED LIGHT GAME AMSTERDAM!
Met een goed excuus sturen wij u vandaag de Amsterdamse walletjes op. In teams gaat u op onderzoek uit over de meest besproken plek van Amsterdam. En we beloven u, niets blijft verborgen voor u.

CRAZY 020 AMSTERDAM!                         Een te gek uitje met doldwaze opdrachten in het centrum van Amsterdam. De verschillende teams worden na een korte uitleg de stad ingestuurd met vreemde en bijzondere opdrachten. En het leukste van alles; U filmt zelf de opdrachten!

SOCIAL MEDIA THE GAME!        
Beleef social media op unieke wijze! Twitteren, facebook en app’s zijn de hype van de afgelopen jaren. U gaat in teams het centrum van Amsterdam in gewapend met een plattegrond en vragenboek. Maar hier gaat u het niet meer redden. Neem uw smartphone bij de hand want dit is uw redder en vriend tijdens dit stadsspel door Amsterdam!

EEN BAANTJER MYSTERIE AMSTERDAM   
Een gruwelijke moord is er gepleegd in de haven van Amsterdam. De Cock en Vledder zijn samen vanuit Amsterdam op deze Amsterdamse zaak gezet, maar komen er niet uit. Drie verdachten, allen met een strafblad maar wie is de dader?

KOLONISTEN VAN AMSTERDAM            Krijg de macht over ‘ons’ Amsterdam terug! Deze boodschap geeft uw opdrachtgever u aan het begin van dit historisch spel mee. De enige manier om deze historische strijd te winnen is door de overige teams te slim af te zijn. Gaat dit u samen met uw team lukken?

WIE IS DE MOL? AMSTERDAM                       
Dit is uitermate populair, natuurlijk omdat het spelprogramma net veel kijkers trekt op TV.
Uw arrangement start in het oude stadscentrum van Amsterdam op een bijzondere geheime locatie. Hier krijgt u de opdracht. Met uw team gaat u op zoek om de verschillende opdrachten te onderzoeken en uit te voeren. MAAR, is iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?!