Kemer

Fantastisch Kemer

Kemer: een van de cruciale havens en handelsposten van de geschiedenis met een verleden dat teruggaat tot 690 voor Christus en een bloeiende erfenis in de boezem van de natuur op zijn best

Kemer zal u niet alleen betoveren met zijn verbazingwekkende natuur en oude monumenten en artefacten, maar ook met zijn mogelijkheden voor vermakelijke activiteiten.

Gelegen aan de voet van het westelijke Taurusgebergte en beheerst door een mediterraan klimaat, is de naam van dit fantastische strandresort afgeleid van de 23 km lange stenen muur die is opgetrokken om de stad te beschermen tegen overstromingen.

Talrijke havens en baaien sieren het natuurlijke strand dat zich langs de kust van Beldibi tot Tekirova uitstrekt.

Verder is Kemer de thuisbasis van vele oude sites en monumenten die sporen van geschiedenis dragen, zoals de oude stad Olympos, Adrasan en de Drie Eilanden.

Kemer, de locatie van vele internationale festivals en evenementen, biedt een breed scala aan activiteiten die uw vakantie de moeite waard zullen maken.

Kemer wacht op haar bezoekers om getuige te zijn van de mooiste combinatie van zee, zon en zand in een historische omgeving.

Attracties

De oude stad met een zeer lange geschiedenis, de thuisbasis van de mooiste natuurlijke wonderen op aarde, verwelkomt haar gasten met een verscheidenheid aan vakantie-alternatieven.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Kemer is natuurlijk de uitgestrekte kustlijn die is versierd met de eindeloze blauwe zee. Locaties waar de zee, de bergen en het bos samenvloeien, zijn de meest schilderachtige bezienswaardigheden die de bezoekers het meest fascineren.

Kemer herbergt talloze prehistorische grotten en is klaar om zijn grote mysteries met zijn bezoekers te delen! Beldibi Cave draagt ​​overblijfselen uit de oude geschiedenis, terwijl Molla Deliği (Mullah Hole Cave) je zal verrassen met zijn geweldige uitzicht.

Kemer, fascinerende bezoekers met zijn oude ruïnes, trekt bijzondere aandacht vanwege zijn oude stad Olympos. De berg Olympos, volgens de Griekse mythologie bekend als de verblijfplaats van de goden, is de meest bezochte locatie van Antalya waar bezoekers onvergetelijke momenten beleven te midden van een spectaculair landschap. Een van de genummerde habitats van de caretta caretta-schildpad, Olympos, kan het hele jaar door bezocht worden.

Phaselis dateert uit de Hellenistische tijd en is een andere antieke stad die vandaag in al zijn glorie bewaard is gebleven. Een aanzienlijk deel van de ruïnes is zelfs vandaag nog intact. Omringd door drie havens werd de stad beschouwd als het centrum van het episcopaat. Idyros, gelegen in het noorden van Kemer, is een andere oude stad van de provincie Antalya.

Terwijl de rotsgrotten in Beldibi beschutting bieden aan kleine aantallen mensen, trekken de rotsen in Chimera (Yanartaş) in de buurt van Cinarlı de aandacht vanwege hun potentieel om te ontsteken en van kleur te veranderen. Deze rotsen hebben een belangrijke plaats in de Anatolische mythologie en bieden een waanzinnig uitzicht.

Gelegen in Kemer, biedt de haven met een capaciteit van 320 jachten en een Blauwe Vlag-kustlijn van 52 km een ​​prachtig uitzicht.

Bovendien biedt Kemer een breed scala aan adrenalinesporten. Sportliefhebbers kunnen paragliden vanaf de berg Tahtali, deelnemen aan safaritochten langs de route van Goynuk Canyon of Kemer naar het Taurusgebergte of deelnemen aan paardrij- en fietstochten.

Kemer spreekt alle vakantiegangers aan die een onvergetelijke vakantie willen doorbrengen en willen genieten van de grenzeloze vakantie-alternatieven!

Evenementen

De thuisbasis van vele historische en natuurlijke wonderen, Kemer vermaakt zijn gasten ook met een verscheidenheid aan festivals en evenementen.

De internationale Phaselis Art Events brengen kunstliefhebbers van over de hele wereld samen, terwijl het carnaval van Kemer zorgt voor zeer vermakelijke tijden.

De Kemer Off-Shore Races en het Turkey Lap of World Rally Championship behoren tot de andere activiteiten in Kemer die de aandacht trekken van sportliefhebbers.

Het Kemer Golden Pomegranate Culture and Arts Festival, inclusief een verscheidenheid aan concerten en activiteiten, wordt jaarlijks in juni gehouden en verwelkomt elk jaar een groot aantal bezoekers.

Kemer verwacht alle vakantiegangers die tijdens hun vakantie plezierige tijd willen doorbrengen.

Hoe kom ik daar?

In de buurt van Antalya, een van de handigste steden op het gebied van transportfaciliteiten, ligt Kemer op 42 km afstand van het stadscentrum.

Reizigers naar Kemer kunnen de vlucht nemen van Istanbul naar de luchthaven van Antalya en op een van de transportfaciliteiten stappen die naar Kemer vertrekken.

Passagiers die de voorkeur geven aan de snelweg, kunnen een van de shuttlebussen nemen van elke grote stad in Turkije naar Antalya en op een van de transportfaciliteiten van Antalya naar Kemer stappen.

Kemer kan worden bereikt door een mooie rit van een uur te maken vanuit het stadscentrum van Antalya via een van de transportvoertuigen die vertrekt vanaf het centrale busstation.

Kemer is ook toegankelijk via toeristische jachten en heeft geweldige baaien en spectaculaire uitzichten te bieden die u tijdens uw reis zullen opbeuren.

Als u eenmaal onderweg bent, hoeft u alleen maar achterover te leunen en te genieten van de reis!

Leuk hotel gezocht?

Als je op zoek bent naar een goed, maar niet al te duur hotel in de buurt van Kemer, kijk dan eens naar het Limak limra.

3 gedachten over “Fantastisch Kemer”

  1. Esto puede ser molesto cuando sus relaciones se interrumpen y no se puede rastrear su teléfono. Ahora puede realizar esta actividad fácilmente con la ayuda de una aplicación espía. Estas aplicaciones de monitoreo son muy efectivas y confiables y pueden determinar si su esposa lo está engañando.

  2. Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *