Side-Turkije

Side, Turkije

Het is twee jaar geleden dat wij (mijn familie en ik) voor het laatst op charter gingen naar een warme plek. Deze keer gingen we naar Side in Turkije. Een kleine stad op ongeveer een uur met de bus van de internationale luchthaven van Antalya. Reizen met drie kinderen kan soms een hele uitdaging zijn en deze reis was geen uitzondering. Het is een beetje vervelend om een ​​anderhalf jaar oud te krijgen om stil te zitten in een vliegtuig. Afgezien van die kleine worsteling, verliep het grootste deel van de reis heel goed.
De zon scheen genadeloos en de beste plek om te vertoeven was op het strand, daar de wind tenminste waaide. Aan de ene kant van het kleine schiereiland met de oude stad Side was het strand een beetje druk.

Gelukkig was er aan de andere kant nog een strand waar ruimte in overvloed was.

Afgezien van het koken was er veel te doen en te zien. Je zou bijvoorbeeld een boottocht kunnen maken (dat hebben we nooit gedaan … vechtende anderhalfjarige jongen in een besloten ruimte … Nou ja, een andere keer). Bijna alle rondvaartboten hadden een thema, iets uit de film “Pirates of the Caribbean”. Ik vraag me af of dat specifieke deel in een wet is geregeld.

Nee, we hebben de boten nog een jaar bewaard en bleven in de schaduw bij het strand of het zwembad.

Overdag was het anders te warm om rond te lopen (36 C). Het was ’s avonds nog erg warm en gelukkig hadden de meeste restaurants fans beschikbaar, oh en bier natuurlijk.

De lokale handel bestond voornamelijk uit kleine winkeltjes die van alles een beetje verkochten met enorm wisselende kwaliteit. Gelukkig hebben we dat allemaal doorzien en echte Conerfs sneakers gekocht, ik bedoel natuurlijk Converse. Andere dingen waren meer, hoe moet ik het zeggen, oprecht of beschrijvend (ik wil echt zijn).

Er moet in deze stad een hoge prijs worden betaald voor verf of misschien, zoals Johan suggereerde, het dragen van messen. Hoe zou dit anders kunnen worden verklaard?

Eten was heerlijk en ging gepaard met een prachtige zonsondergang als je een restaurant aan zee zou kiezen. Het enige nadeel was het constante gezeur van winkeliers en restauranteigenaren die wilden dat je in hun specifieke bedrijf investeerde, terwijl ze gretig uitlegden hoe ziek je zou zijn als je in een ander restaurant at of hoe duur de anderen waren. Ik heb drie kinderen en ik heb geen gezeur meer nodig, echt niet.

Tijdens deze heerlijk vakantie verbleven we overigens op basis van all inclusieve in hotel Royal dragon side, hoewel we eerst nog wel getwijfeld hebben aan het Side Mare Resort.

93 gedachten over “Side, Turkije”

  1. The estimated risk of dying from lung cancer from modern breast cancer radiation therapy was accutane alternatives 46, 47 The ras oncogene is mutated and activated in less than 20 of serous ovarian cancers, but is more frequently mutated in mucinous and borderline neoplasms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *