Relatiegeschenk

Relatiegeschenk voor de bouw

Maak indruk op uw klanten en klanten, heb positieve herinneringen en stel toekomstige bestellingen veilig. In dit artikel leest u waarom u het onderwerp promotionele producten zeker moet behandelen en welke relatiegeschenken gegarandeerd punten scoren bij uw klanten. 4 redenen waarom creatieve en nuttige promotieartikelen gunstig zijn voor vakmensen: Van nieuwe klanten tot bestaande klanten Service en klantgerichtheid zijn het allerbelangrijkste voor het vak. Dit is de enige manier waarop u de klant kunt vertrouwen. Giveaways en freebies kunnen erg nuttig zijn.

Geef nuttige promotieartikelen weg, zoals B een duimstok, bedrukt met uw logo. Dit vergroot de kans dat de winactie elke dag wordt gebruikt en dat u dagelijks aanwezig bent bij uw klanten, potentiële klanten of medewerkers. Aanbevelingen en klantenwerving Vooral ambachtslieden profiteren van de aanbevelingen van hun klanten. Dit geldt natuurlijk binnen het gezin, maar ook onder vrienden en collega’s. Als uw klant een promotieartikel heeft met uw logo erop, kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat u onderwerp van gesprek wordt.

Motivatie en beloning voor uw medewerkers Niet alleen uw klanten kijken uit naar advertentiemateriaal, maar ook uw medewerkers. Of het nu gaat om hoogwaardige gereedschappen of grappige promotieartikelen zoals een hamer, die ook een flesopener is, worden ideaal gebruikt in de vrije tijd. Zo wordt uw medewerker niet alleen beloond, maar werft hij tegelijkertijd ook vrienden en familie voor uw bedrijf. En uiteindelijk profiteert u van een tevreden en gemotiveerde medewerker. Heeft u een speciale aanbieding of onderscheidt u zich met een service van de concurrentie? Laat het uw klanten weten!

Helaas worden flyers vaak zonder enige aandacht in de prullenbak gegooid. Het is daarom logisch om de belangrijkste diensten op een promotieartikel af te drukken. Uw klanten en mensen om hen heen zullen gegarandeerd uw speciale diensten waarnemen.

De 5 beste reclamematerialen voor de bouw

Hamer 2 in 1

Nabewerkingshamer met flesopener dubbel handig, want een vakman kan nauwelijks zonder de hamer en de flesopener voor bier na het werk zit er ook bij.

De adventskalender voor vakmensen

Een adventskalender met chocolade is iets moois. Maar er is nog beter, want deze adventskalender met 24 praktische hulpmiddelen is een bijzonder hoogtepunt en verfraait de pre-kerstperiode voor uw klanten, medewerkers en zakenpartners.

Multifunctioneel gereedschap

Multifunctionele tools zijn er in alle prijsklassen en zelfs als sleutelhanger – dus geschikt voor elke gelegenheid. Neem contact met ons op voor individuele en creatieve afdrukmogelijkheden.

Mini tools voor de sleutelhanger

Gereedschap heb je altijd nodig als je het niet bij de hand hebt. Dat gaat nu veranderen, want met een eraan vastgemaakte sleutelhanger heb je de waterpas en de duimstok altijd bij je. Uw klant zal u elke keer dankbaar zijn dat u zijn dag weer redt.

Pen en duimstok in één!

Balpennen zijn nog steeds een populair relatiegeschenk en daarom een ​​goedkoop cadeau voor klanten. De geïntegreerde maatstaf legt een link met de branche. De reclameboodschap mag natuurlijk niet ontbreken!

Met handige en bijzondere give-aways kun je niet alleen klanten overtuigen van je service, maar ook medewerkers motiveren en nieuwe medewerkers aantrekken … … want met goede reclame verstevigt u uw bedrijfsnaam in het onderbewustzijn van uw klanten. Idealiter verspreiden ze uw advertenties vervolgens onder vrienden en familie. Bij bijzonder goede reclame zullen medewerkers van uw concurrentie u ook opmerken en met een beetje geluk ontvangt u binnenkort sollicitaties van gekwalificeerde kandidaten.