Krultang

Strandgolven: zo worden de mooie golven gemaakt!

Hallo strandbabe! Stel je voor dat je de hele dag op Miami Beach doorbrengt op de golven op je surfplank. Je haar wordt na een dag in de zon in zout water gedrenkt en mocht heel langzaam drogen in de warme wind. Je lokken vallen nu heerlijk nonchalant en zijn gedraaid in zachte golven. Je hebt strandgolven en die zijn erg flatterend! Wil je deze zorgeloze strandlook elke dag dragen? Kunt u! En daarvoor hoef je niet eens een hele dag op het strand door te brengen. Er zijn nu ongelooflijk veel haartutorials voor Beachy Waves. We laten je zien hoe je gemakkelijk de mooie golven in je haar kunt stylen met een stijltang en krultang:

Op zoek naar een haarzelfstudie voor mooie krullen? Kom onmiddellijk! Het stylen van de lichte golven in je haar is super eenvoudig. Als liefhebber van beachy-golven draag ik ze al jaren en kan ik het nu in 10 minuten doen! Met een beetje oefening en de juiste trucs voor strandgolven, kun jij het ook. Het enige dat nodig is, is een bekwame hand, tijd en een beetje oefening.

Strandgolven met de stijltang

Zelf strandgolven maken met een stijltang of krultang? Super makkelijk! Het werkt het beste met vers gewassen haar:

  • Verwarm je stijltang een paar minuten voor totdat deze de optimale temperatuur van 180 graden heeft bereikt.
  • Kam je haar en zorg ervoor dat het volledig droog is nadat je het wakker hebt gemaakt om haarbeschadiging te voorkomen. Een hittebeschermende spray kan ook geen kwaad! Verdeel het in je haarlengtes.
  • Laten we gaan: begin aan de achterkant van je hoofd aan je linkerkant. Pak hier een smalle 3 tot 4 cm brede lok van het bovenste haar. Plaats de stijltang op de haarlijn, draai hem iets naar buiten en trek hem zachtjes en gelijkmatig langs de lok naar beneden tot aan de punt en laat de lok daar weer los. Dit zou niet meer dan 30 seconden per streng moeten duren om je haar te beschermen tegen beschadiging. Het motto: snel en gelijkmatig trekken.
  • Draai de draad kort met je vingers in dezelfde richting – dus naar buiten – om hem wat langer op zijn plaats te houden. Uiteindelijk valt de golf nog zachter en natuurlijker. Leg de gedraaide streng neer en ga verder met de volgende streng.
  • Je herhaalt dit en werkt van achter naar voren en van boven naar beneden. Zodra je de laatste streng van je pony hebt gedraaid, gaat deze verder aan de achterkant van het hoofd aan de rechterkant. Als je klaar bent met de laatste streng, komt ook daar de finish.
  • Laat de golven afkoelen terwijl je ze draait en ga dan met je vingers door je haar om de golven los te maken – ze zijn welkom om een ​​beetje te “breken”. Strandgolven leven van de wilde look. Fixeer nu de golven met wat haarlak. Kneed je het haar nog een keer door, dan krijgt het extra volume!